How we Trail Surf

Tag med på Trail Surfing lørdag den 24. november. Vi har sammensat et spændende program på mtb-sporene ved Danmarks Tags nær Himmelbjerget – tilrettelagt og orkestreret af ingen mindre end Jeppe Bob Bertelsen og Daniel Krigslund.

Jeppe Bob Berthelsen er stifter af Mountainbike Trailcup Danmark og er en af Danmarks bedste enduroryttere. Daniel Krigslund er cykelnørd af karakter og en af Danmarks bedste H40-enduroryttere.

Arrangementet vil blive delt op i to. Hold-Jeppe tager ud på nogle af de mindre svære nedkørsler og vil undervise i at slappe mere af på cyklen, samt hvordan det at køre langsommere, nogle gange kan gøre dig hurtigere. Jeppes hold er for jer, der gerne vil lidt ekstra teknik-undervisning.

Hold-Daniel kører på de sjoveste nedkørsler og loops. Her er fokus på hygge, og Daniel vil samtidig give fifs.

Efter cirka 1,5 time mødes holdene, og kører sammen en halv times tid tilbage til ”Start”, hvor Thomas har medbragt et par nye Santa Cruz-modeller og lidt varmt at drikke.

Vi ses til en hyggelig dag.
Adresse: Knøsvej 6, ved P6, 8680 Ry. kl 10-12

Arrangementet er endnu engang åbent for alle slags mountainbikere, dog anbefaler vi, at man ikke er helt nybegynder, da det er svær kørsel (røde og sorte), som der er fokus på.

2 kommentarer til “How we Trail Surf

  • Folke Nørgaard siger:

   Hej Martin.
   Vi ses til en hyggelig dag.
   Adresse: Knøsvej 6, ved P6, 8680 Ry. kl 10-12

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Call?