Luise var i 2019 udsat for et tragisk trafikuheld og har endnu ikke siden været aktiv på cyklen.

Midtjylland/Tyskland                                                                                     

Luise Jungnickel

Marathon og cross country har været en fast del af Luises liv siden 2014. Her deltog hun på opfordring i EM for døve i cross country i Østrig – og vandt. Grundform og teknik var på plads efter otte års benarbejde på landevejen og et halvt års intensivt arbejde på mountainbiken.

”Natten før løbet regnede sporene godt til og blev svære at køre – og det passede mig storartet. Det er nemlig klart på det teknisk svære, at jeg er stærkest.”

Siden har den unge tysker deltaget i mange løb rundt om i Europa – ikke mindst Deaflympics i 2017 i Tyrkiet – og hun har et erklæret mål om at have deltaget i løb i hele Norden samt engang i Cape Epic.

I maj 2018 har Luise vundet både guld, sølv og bronze ved i alt fire løb ved europamesterskaberne for døve i marathon i Belgien.

”Jeg cykler helst marathon eller cross country og kan bedst lide de tekniske spor, der udfordrer mig hvert minut, både opad og nedad.”

Bedste spor: 

”Slettestrand. Sporet er bygget godt og professionelt, og fordi det løbende bliver udbygget, er der altid noget nyt at udforske – og nye udfordringer, der venter. Og så er der også fortsat et par afsnit, som jeg endnu har til gode, til når teknikken er endnu mere på plads.”

Bedste minde:

”Det må være europamesterskabet 2018.”

Hvorfor Santa Cruz?

”Geometrien er designet, så den giver mig mod på sporet – mod til at prøve noget nyt eller erobre et stykke spor, jeg ikke tidligere har kunnet klare. Lige nu kører jeg på en Highball CC – og den er vildt sjov at køre på.”