VM-Guld i Xterra til Shiva Leisner

”Det var et vildt fedt race, på en virkelig hård rute. Det var mange højdemeter, og vi kørte i 30 graders varme og høj luftfugtighed,” fortæller Shiva Leisner, der netop er kommet hjem med guld om halsen i aldersgruppe 20-24 og får en samlet 8. plads overall kvinder til VM Xterra i Maui. En placering, der fra næste år sender hende ind i de professionelles rækker.
”Jeg kom op af vandet som 30. kvinde og vidste, at jeg virkelig skulle jagte på MTB-delen.”

Årets MTB-rute bestod af 2 loops med cirka 1.200 højdemeter og singletrack med en del sving og rødder.
”På de første 3-4 km ventede lange stejle stigninger – lige noget for mig. Her overhaler jeg en del og nød at finde min egen rytme, inden ruten sendte os ind på singletrack-delen, som bl.a. førte os igennem bambusskove og flot natur. Det var supersjovt, og jeg nød at give den gas. Det er ikke den mest teknisk rute, men særligt på grund af mange rødder var jeg virkelig glad for at køre på min Santa Cruz Blur – ikke mindst på nedkørslerne, hvor den gav mig sikkerhed til at øge farten. På opkørslerne fungerede det virkelig godt for mig at slå affjedringen fra og bare tonse op,” fortæller Shiva Leisner.

”Næste år hedder det pro, og jeg glæder mig allerede.”

Stort tillykke fra Trail Surfers

VM Xterra, Santa Cruz Blur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Call?