Xterra-atlet i medaljeregn

Med sine seneste sejre i Tjekkiet og Tyskland står Mathieu Feder stærkt til at løbe med 1.pladsen i det samlede klassement for Xterra European Tour, når han midt i september drager afsted til dette års sidste afdeling i Holland. I både Tjekkiet og Tyskland blev det til to fornemme podiepladser i sølv og guld – bedrifter, der ifølge den Mathieu Feder har knyttet ham endnu tættere til sin Santa Cruz Blur: ”Min Blur har været min bedste ven i de sidste to konkurrencer. Efter et styrt i Frankrig har jeg døjet med rygsmerter, og takket være en perfekt affjedring har jeg kunne udnytte en optimal komfort på cyklen. Det har givet mig mulighed for at yde 100% i pedalerne og herigennem at opbygge et forspring i løbet. Blandt andet cyklede jeg i mål i feltets bedste tid i Tyskland, som ellers var præget af en ret teknisk nedkørsel, fortæller Mathieu Feder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *