Firmaoplysninger

Trail Surfers TM ApS
Nyvej 22,
8680 Rye
CVR. 42256501
Tlf.: +45 73709609

Generel information

Så snart en varebestilling er registreret hos os, modtager du en mail med en ordrebekræftelse. Vær dog opmærksom på at dette ikke er det samme som en faktura. Du modtager efterfølgende denne faktura på mail, når dit køb er gennemført og det er denne der er gyldig som din kvittering. Når vi afsender din vare, sender vi også en mail med link til Postnord Track & Trace-funktion, så du kan følge forsendelsen. Bemærk, at det kan tage nogle timer før GLS scanner pakken.

I tilfælde af uoverenstemmelser med vores lager eller prisfejl, og vi imod forventning ikke kan levere din ordre, vil du blive kontaktet på telefon eller mail. Vi forbeholder os retten til at annullere din bestilling/ordre i tilfælde af, at lagerbeholdningen eller prisen var ukorrekt ved bestillingstidspunktet.

Ved bestilling af en større ordre kan du blive kontaktet med henblik på anden fragtbetaling end opgivet. Har du spørgsmål til dette, kontakt os på trailsurfers.dk

Returvarer

Fortryder du dit køb, bedes du venligst returnere pakken i samme stand som du fik den ved modtagelsen. Det er vigtigt, at varens originale emballage/æske ikke er ødelagt. Vi forbeholder os retten til at afvise en pakke, hvis varens emballage er ødelagt og ikke kan sælges igen.

I pakken bedes du vedlægge faktura, kort forklaring på returnering eller oplysninger om ombytning til anden vare.

Vær opmærksom på at din fortrydelsesfrist er 30 dage, når du handler online. Din fortrydelsesfrist starter først, når du modtager varen. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis varen er sendt retur inden 30 dage fra modtagelsen.

Hvis du nægter at modtage din vare ved levering, forbeholder vi os ret til at opkræve et gebyr ved eventuelle udgifter, vi måtte have ved returforsendelse af varen.

Ombytning/returnering

Ønsker du at ombytte en vare til en anden størrelse eller en anden vare, skal du blot anvende det vedlagte returlabel og aflevere returpakke på Posthuset eller i Pakkeboksen. Trailsurfers.dk betaler returfragten, når du vælger at ombytte.

Ønsker du at returnere den købte vare og få pengene retur, skal du selv betale for returfragten. Du kan vælge at anvende vedlagte returlabel. Vær opmærksom på, at vi pålægger et gebyr på 50 DKK. Vi kan kun tilbageføre penge til det betalingskort, der blev benyttet ved køb af varen.

Vi yder ikke returret på specielt hjemtaget vare eller cykler købt i butikkerne.

Returvarer sendes til:

Trail Surfers TM ApS
Nyvej 22,
8680 Rye
CVR. 42256501
Tlf.: +45 73709609

Udsalg

Det er desværre ikke muligt for os at tilbyde gaveindpakning på udsalgsvarer og nedsatte varer.

Under udsalgsperioder kan der forventes længere leveringstid end normalt og det er ikke muligt at afhente ordre i den fysiske butik på Nyvej 22, 8680 Rye.

Sikkerhed

Alle køb gennem trailsurfers.dk foregår via en krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Trailsurfers har derfor ikke adgang til dine kontooplysninger. Det er kun Nets, der har adgang til dine data. Dine personlige kontaktoplysninger er 100% fortrolige og vil aldrig blive overgivet til andre. Tilmeldingsoplysninger til Trailsurfers nyhedsmail og “Min konto” vil ligeledes kun blive anvendt internt. Disse oplysninger benytter vi ved ordrebehandling og direkte markedsføring af vores produkter.
Af sikkerhedsmæssige årsager kan vi kun tilbageføre penge for en vare til det betalingskort eller den PayPal konto, som også er anvendt ved købet.

Betaling

Vi accepterer følgende kreditkort:  Dankort, VISA/Dankort, VISA/Electron, Mastercard.

Beløbet bliver først trukket fra din konto, når varen afgår fra vores lager. Alle priser er i DKK og er inklusiv 25% moms.

Bankoverførsel

Vi accepterer betaling via bankoverførsel og afsender dine vare når beløbet er synligt på vores bankkonto.

Bankoplysninger:

  • Bank: Ringkjøbing landbobank
  • IBAN: DK0774500004207437
  • BIC (tidligere SWIFT): RINGDK22

 

Reklamationer

Alle handlede varer er omfattet af dansk købslovgivning, som giver to års reklamationsfrist. Reklamationsretten gælder ikke for varer, som er defekte på grund af slitage eller skader forårsaget af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer, kontakt os hurtigst muligt:

Telefon alle hverdage fra kl. 10:00-16:00: (+45) 45 73 70 96 09
Mail: kontakt@trailsurfers.dk

Fragt

Ved levering i Danmark tilbyder vi flere måder, hvorpå du kan få leveret din pakke:
Postnord Hjemmelevering (pakken leveres til privatadressen) 49 DKK
Postnord Pakkeshop (du vælger selv udleveringssted og pakken leveres til den valgte Pakkeshop) 49 DKK
Alle pakker sendes med forsikret pakkepost gennem GLS.

Leveringstiden er normalt 1-2 dage. Ved afsendelse modtager du et Track & Trace-fragtnummer, så du kan spore samt følge din pakke.

Trail Surfers sender ikke cykler da vi forbeholder os retten til at vores eget mekaniker team samler og klargøre din nye cykel korrekt og efter de anvisninger som det bestilte brand har bestemt.

Afhentning i vores butik i Gammel Rye: Ved checkout på trailsurfers.dk kan du vælge, om du ønsker at afhente dit køb i vores butik på Nyvej 22, Gl. Rye, 8680. Når købet er klar til afhentning i vores butik, sender vi en SMS på det telefonnummer, du har oplyst. Husk at medbringe din ordrebekræftelsen samt gyldigt ID ved afhentning af din ordre.

Trail Surfers TM ApS
Nyvej 22,
8680 Rye
CVR. 42256501
Tlf.: +45 73709609
Mail: kontakt@trailsurfers.dk

Ansvarsfraskrivelse: ved leje af cykler til TEST RIDE

“Ved at klikke på ‘Jeg accepterer handelsbetingelserne og vilkår’ under købsprocessen giver kunden udtryk for, at de er bekendt med nedenstående.”

Det er kundens anvar at passe på den udlånte cykel og skader på materiel under test ride ved uforsvarlig brug vil blive faktureret kunden.

Ved at låne udstyr fra Tralsurfers til brug inden for mountainbikesporten, accepterer låntageren fuldt ud ansvaret for enhver risiko og konsekvenser, der kan opstå som følge af aktiviteten. Mountainbiking er en potentielt farlig sport, og det er afgørende at forstå og respektere de potentielle risici forbundet hermed.

Før udstyret frigives til testkørsel, vil der blive udført en grundig gennemgang kaldet “M CHECK.” Denne gennemgang er designet til at sikre, at udstyret er i forsvarlig stand, men det garanterer ikke fuldstændig eliminering af risici. Det er låntagerens ansvar at deltage aktivt i denne gennemgang og rapportere eventuelle bekymringer eller defekter, som de måtte opdage.

Ved at deltage i testkørslen accepterer låntageren fuldt ud, at Tralsurfers ikke kan holdes ansvarlig for nogen personskade, materiel skade, tab eller andre skader, der måtte opstå som følge af brugen af det udlånte udstyr. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til, ulykker, fald, kollisioner eller fejl ved udstyret.

Låntageren forpligter sig også til at overholde alle sikkerhedsinstruktioner og regler, der er fastsat af Tralsurfers. Enhver overtrædelse af disse sikkerhedsforanstaltninger kan medføre, at låntageren påtager sig yderligere ansvar.

Ved at underskrive denne ansvarsfraskrivelse bekræfter låntageren, at de har læst, forstået og accepteret betingelserne heri, og de accepterer at påtage sig det fulde ansvar for deres deltagelse i mountainbikesporten ved brug af Tralsurfers’ udstyr.