Ikonisk MTB-brand lander hos Trail Surfers

Foto: Frederik Leth

Det er med stolthed og en og ordentlig sjat ydmyghed, at vi kan introducere det legendarisk og ikonisk cykelbrand Yeti hos Trail Surfers. Vi har arbejdet med brandet i kulissen i noget tid – har testet modellerne på danske og udenlandske spor og har på egen krop mærket, hvordan det amerikanske topbrand blander sig i toppen af den internationale MTB-scene.

”Yeti er virkelig et spændende brand – det er visionært og håndværksmæssig i absolut topklasse, og jeg glæder mig meget til at vise det frem til jer alle, fortæller Thomas Hansen, Trail Surfers.

Yeti kan i år fejre 35-års jubilæum og har gennem årene altid haft et stort fokus på race – med legendariske ryttere på holdet som John Tomac, Juli Furtado, Missy Giove, Myles Rockwell, Richie Rude og Shawn Neer. Vi glæder os til at kunne fortælle meget mere om Yetis historie, produkter og de events, vi kommer til at afholde over efteråret – stay tuned – og kig ned i butikken allerede i dag, hvor vi har et flot line up af nye modeller eller online her på siden.

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Call?