Tag børnene med på trail surfing

Tag børnene med på trail surfing Hiv ungerne med på en hyggetur, når børn- og unge-MTB-instruktør Christoffer Riis Svendsen inviterer på trail surfing i Marselisborgskoven lørdag den 27. oktober. Chrisoffer har sammensat en rute, hvor alle kan være med og indleder dagen med introduktion til grundpositioner, brug af gear, bremser mv., så børn, der aldrig har kørt i skoven før, er også garanteret succes på turen. Der vil også være tips til forældrene om, hvad man skal tænke på i forhold til valg af cykle til børn samt ideer til, hvor man finder de børnevenlige ruter.
”Det er en superfed investering at få børnene med på cykel. Det giver masser af mulighed for kvalitetstid både i fritiden og på ferier – også selv om I kører på forskelligt niveau,” siger Christoffer Riis Svendsen, der selv nyder godt af, at familien på fire kan mødes over en fælles passion for MTB.
Mødested Marselisborgskoven på P-pladsen ved Talentsporet kl 9.30. Vi kører ind til cirka kl 11.00. Herefter vil der være morgenmad og lidt lækkerier i butikken på Valhalvej i Åbyhøj.
Turen er for børn i alderen 8-13 år og deres forældre – uanset alder og cykelmærke. Alle børn medbringer mindst én voksen. Tilmelding er ikke nødvendig.
Find fx vej via Singletracker app’en.

Til app'en

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Call?