TRAILCUP 2021 – ER I KLAR?

SÅ blev den endelig offentliggjort – Trailcuppen 2021. Hos Trail Surfers er begejstringen stor – vi glæder os helt vildt til det nye program, og vi vil som altid være på pletten med vores team, kaffe og smasklækre cykler.

Nyt og gammelt i et spændende mix
To nye destinationer pryder kalenderen, og tre klassikere er med igen. Himmelbjerget og Silkeborg har nærmest fået en fast plads på kalenderen, og det er der god grund til: Lange nedkørsler.  Loam. Fede udfordringer. Behøver vi sige mere? Vejle er også med igen – fordi stagen her i 2020 muligvis var de fedeste og sværeste i sæsonen.

Ulstrup og Bjerge er de to nye steder Trailcuppen 2021 tager os til – og begge afdelinger kommer til at have fremragende stages, blandt andet med nybyggede loam stages, i en kombination med det faste spor i Ulstrup (dog sammensat på nye måder). Derudover skal rytterne også ud til det nye spor i Hjermind skov, som Bob&Leth netop har etableret. Bjerge skov kommer til at byde på cuppens bedste flow spor og bliver nok det længste løb målt på vindertid.

For at skabe mere klarhed for nye deltagere er der i år lavet et gradueringssystem, så man kan se hvilken sværhedsgrad, som de individuelle afdelinger har. 1 er defineret som et mørkeblåt spor, og 5 som meget sort/orange, efter den danske skala. Afdelingerne er efter denne skala gradueret således:

  1. Ulstrup – 3/4
  2. Himmelbjerget 3/4
  3. Vejle 4/5
  4. Bjerge Skov 2/3
  5. Silkeborg 3/4

”Vi har lagt en kalender som vi klart forventer kan gennemføres. Vi fik i løbet af 2020-sæsonen erfaring, i hvordan vi afvikler løb indenfor rammerne af forskellige forsamlingsforbud, så vi føler os rustede til mulige udfordringer i 2021 også, fortæller Jeppe Bob Bertelsen.
”Der er chance for at en afdeling muligvis skal rykkes, men vi tror meget på, at alle nok skal blive gennemført, ligesom vi fik alt gennemført i 2020. Vi glæder os rigtig meget til at se jer og håber I er stoooooooooooked på den nye kalender”.

Tilmeldingen åbner 5. januar

Foto: Claus Hilmar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Call?