Shiva Leisner vinder Xterra Danmark og VM-kval

Xterra Denmark blev afholdt i Aarhus ved Moesgaard Strand og var 7. afdeling af den europæiske tour. ”Der var mange nerver på inden start, fordi jeg virkelig gerne ville have en VM-kval. Jeg kom op af vandet som 3. kvinde og vidste, at nu skulle der trædes til på min Santa Cruz Blur. Der går lidt tid, før jeg får hul igennem til benene, men derefter spiller det hele. Jeg henter en enkelt på cykelturen og kører lige op med den sidste, som jeg løber fra på de afsluttende 10 km., fortæller Shiva Leisner, som dermed vandt Xterra Denmark overall agegroup kvinder og sikrede sig en direkte kvalifikation til VM på Maui i efteråret. Stort tillykke herfra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Call?