VM-bronze til Mathieu Feder Schwaner på Maui

”Det var et dramatisk løb, og jeg er mega-stolt. Efter en hård svømmetur, der ikke levede op til mine forventninger, var jeg rasende og jog afsted for at indhente det tabte på min cykel. Jeg kørte som en raket på min Santa Cruz Blur og havde en næsten fejlfri cykeltur,” fortæller Mathieu Feder, der igen er tilbage på dansk grund og med bronze hængende om halsen efter VM i Xterra.

”Da jeg satte mig på cyklen, lå jeg virtuelt som nr. 1 i min aldersgruppe og top10 overall. Efter konkurrencen fandt jeg ud af, at jeg kørte den 11. bedste tid inkl. de professionelle og som 2. bedste amatør. Det var vildt, og jeg må indrømme, at selvom min Blur og jeg har haft en tæt på perfekt sæson, havde jeg ikke forestillet mig, at jeg var i stand til at levere sådan en præstation!

”Da jeg smed min Blur, lå jeg nummer 1 i min aldersgruppe – som også er et af de stærkeste repræsentanter i feltet i år. Jeg tabte 2 pladser på løbeturen og endte på 3.pladsen med 13 sekunder op til nummer 2 og 1 minut til 1.pladsen,” fortæller Mathieu Feder.

Stort tillykke fra Trail Surfers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Call?